luni, 7 martie 2011

Esti chemat

Nu stiu ce faci cu viata ta in momentul de fata, nu stiu cu ce iti petreci majoritatea timpului. Poate incepi deja sa-ti gasesti o scuza ca nu ai timp de altceva. Insa gandeste-te ca oricat de ocupat ai fi poti sa scoti un lucru din viata ta si sa faci loc pentru ceva folositor sau mai folositor. Sau poti sa-ti ocupi timpul "mort" sau cel in care nu stii ce sa faci de plictiseala. Da-mi voie sa-ti spun ca Dumnezeu asteapta CEVA de la tine. Da, de la tine, oricat de neinsemnat te crezi, oricat de netalentat te consideri, oricat de nepriceput intr-un lucru sau altul. Dumnezeu se asteapta sa-L slujesti din toata inima. Daca inca nu ai descoperit cum si in ce domeniu e vremea sa cauti, daca stii cu ce poti sa fi de folos celor din jurul tau e vremea sa-ti faci timp. Daca nu stii cum e vremea sa intrebi. Daca ai incetat sa mai slujesti daca ti-ai pierdut pasiunea pe drum, daca nu mai simti dragoste pentru lucrarea ce o faceai, e timpul pentru TRANSFORMARE.
Ce sa transformi? Slujirea de forma in slujire din inima, "somajul spiritual" in slujire, obiceiul in pasiune, indiferenta in daruire. Daca dai nu pentru mine dai, daca faci nu pentru mine faci ci tot tu ai de castigat. Asa ca inflacarati de dorinta de a sluji Domnului sa spunem toti ca si Iosua odinioara:
"Şi dacă nu găsiţi cu cale să slujiţi Domnului, alegeţi astăzi cui vreţi să slujiţi: sau dumnezeilor cărora le slujeau părinţii voştri dincolo de Râu, sau dumnezeilor amoriţilor în a căror ţară locuiţi. Cât despre mine, eu şi casa mea vom sluji Domnului" (Iosua 24:15)


Paul O.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu