sâmbătă, 15 mai 2010

Remember.... 2006

Prietenia din perspectiva lui Dumnezeu...


22 septembrie 2006 - o zi speciala pentru tinerii crestini din Targu Lapus. Astazi a avut loc o conferinta regionala de tineret in biserica Betel cu tema “Prietenia din perspectiva lui Dumnezeu”.

Ii multumim Domnului ca ne-a vorbit intr-un mod minunat prin robul sau Gherasim Magda despre “Cum îşi va ţinea tânărul curată cărarea?” Raspunsul, precum si motto-ul conferintei a fost: “Îndreptându-se după Cuvântul Tău.” (Psalmul 119:9)

Au fost lucruri noi, si o invatatura interesanta pentru prietenii care pentru prima data au trecut pragul Casei de inchinare, iar tinerilor din biserica ne-a reamintit cum vrea Domnul Isus sa ramanem curati si sa traim o viata placuta Lui.

Fratele Gherasim ne-a împărtăşit câteva principii bazate pe exemple concrete din Scriptură. Principiile care trebuie să stea la baza oricărei prietenii reuşite si placute Domnului sunt:

- cand vrei sa incepi o prietenie trebuie sa te gandesti daca esti indeajuns de matur fizic, sentimental si spiritual ;

- cei doi tineri trebuie sa puna pe primul loc relatia lor cu Domnul, sa aiba aceleasi prioritati ;

- ascultarea de parinti are un rol important daca vrem sa avem parte de binecuvantarea Domnului ;

- scopul prieteniei trebuie sa fie casatoria ;

Am avut de asemenea bucuria sa primim cu bratele deschise in mijlocul nostru grupul de lauda inchinare impreuna cu Adi Gliga din Baia Mare, grupul Neat si alti tineri din imprejurimi. In final am avut si cateva momente de partasie la subsolul bisericii la un pahar de suc si un sandwich.

Multumim Domnului Isus pentru bucuria ce ne-a dat-o si pentru Cuvantul Lui prin care avem viata.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu