luni, 14 iunie 2010

Viata e o scena…

Scena… primul lucru la care ma gandesc cand spun scena, este actor. Privind in lumea filmelor, dincolo de ecranele colorate, vedem tot timpul chipuri vesele dar si triste, indragostite, cuminti dar si, rele sau chiar demonice.

Insa in viata de zi cu zi, adevarul este ca multi dintre adolescenti, si nu numai, ar trebui premiati pentru rolurile lor interpretate grozav. Adolescentii sunt cei care interpreteaza cele mai multe roluri…cum ar fi in fata parintilorJ, se afiseaza cuminti, inocenti, ascultatori. In fata prietenilor, cei mai multi isi pun anumite masti, vrand sa para foarte curajosi, populari, doar pentru a fi acceptati in grup, sau pentru a fii tot timpul ceea ce nu pot fi nicodata in realitate.

Uneori iti dai sema ca viata ta e un rol, ca dincolo de masca pe care o porti nu esti chiar asa cum te consideri tu, esti mult mai slab…si singurul care te poate ajuta sa iti vezi starea, dar care te si poate ridica este Isus.

Ce masca porti in fata lui Dumnezeu? Te mai crezi tu puternic, mai esti tu increzator in anumite lucruri, si mai ales?...esti sigur ca te poti afisa asa cum esti inaintea Lui ? Ar trebui sa privim dincolo de aparente, sa lasam personalitatea asta prefacuta deoparte, si sa jucam propriul nostru rol- viata, cu originalitate, asa cum ne-a lasat El, pentru ca vom fi mult mai multumiti.

Intr-adevar viata e o scena, dar am putea sa lasam masca prefacatoriei la o parte.

Ti-ai pus vreodata intrebarea: “Cine esti cand nu te vede nimeni ?”

Randuri de Roxy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu