duminică, 18 noiembrie 2012

3 ani

La fel cum " Samuel a luat o piatră pe care a pus-o între Miţpa şi Şen şi i-a pus numele Eben-Ezer, zicând: „Până aici Domnul ne-a ajutat.” asa facem si noi acum si recunoastem ajutorul Domnului de pana aici. Azi se implinesc trei ani de cand am pornit la drum cu acest blog.
Cu momente bune, cu momente pline de avant, cu intrebari, cu obstacole, cu vremuri de seceta sau belsug, ma bucur ca pana aici Domnul ne-a ajutat. Esti chemat si tu sa fi parte integranta a acestei lucrari cu o idee cu un gand cu ceva folositor pentru tine sau cei din jur. 
Au trecut trei ani in care am adunat lucruri colorate imi place sa cred. Lucruri diverse si utile pentru voi, cei care aruncati o privire aici, indemati de diferite circumstante, de curiozitate sau indemnati de altii :)

Domnul sa binecuvinteze aceasta lucrare pe mai departe si nu uita ca Dumnezeu lucreaza si prin oameni. Esti tu gata?



Inca nu pot sa spun ca si apostolul, dar poate peste inca trei ani de acum incolo voi putea si eu spune: "De aceea vegheaţi şi aduceţi-vă aminte că, timp de trei ani, zi şi noapte, n-am încetat să sfătuiesc cu lacrimi pe fiecare din voi." (Faptele Apostolilor 20:31)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu