joi, 15 iulie 2010

"Lăsaţi copilaşii să vină la Mine, şi nu-i opriţi,..."

Continental kids…Totul a început în dimineaţa zilei de 21 iunie, când ne-am întâlnit cu mic şi mare în Cluj-Napoca, plini de entuziasm, energie, plini de viaţă, cu forţe proaspete şi pregătiţi de turneul. Am petrecut o săptămână de vis la o cabană din Someşul Rece, unde am învăţat multe-multe lucruri noi. Am început prin a ne cunoaşte unii pe alţii, apoi a urmat o serie de lucruri: am învăţat să trăim sub acelaşi acoperiş, să ne slujim unii pe alţii, am învăţat să ne acceptăm cu bune şi cu mai puţin bune, să trecem peste unele defecte (care au fost puţine :P), să ne iertăm, să ne iubim unii pe alţii, să mâncăm tot din farfurie, să facem semne de carte, să dăruim, să nu răspundem fără să fim întrebaţi şi fără să ridicăm mâna, dar am învăţam multe-multe jocuri noi. L-am descoperit mai mult pe Dumnezeu, având în fiecare zi timp personal de părtăşie cu Creatorul nostru. Nu în ultimul rând am experimentat ce însemnă să Îl lăudăm cu adevărat pe Dumnezeu prin cântare, fiind atenţi la timpul de repetiţii şi la Sami, care ne-a învăţat multe cântecele noi şi frumoase.

După o săptămână de lucru intensiv, ne-am pornit la drum, începând de sâmbătă, 26 iunie la Gilău, iar duminică la Cluj-Napoca şi Dej.

În seara zilei de luni, 28 iunie 2010, am intrat pentru prima dată, împreună cu copiii Continental kids în Biserica „Betel” din Târgu-Lăpuş. E o biserică ce mi-a plăcut la prima vedere: încăpătoare, primitoare, cu oameni foarte ospitalieri ce ne-au îndrumat încă de la primii paşi înspre bucătărie. După un prânz copios, copiii au montat scena, au călcat haine etc….pe scurt, fiecare îşi ducea la îndeplinire responsabilitatea cu conştiinciozitate. Ne-am bucurat foarte mult când am văzut cum fraţii, surorile, copiii şi prietenii lor s-au mobilizat atât de bine, încât aproape că au umplut sala de jos a bisericii într-o zi de luni după-masa. Dat fiind faptul că trupa Continental kids a simţit primirea călduroasă din partea Bisericii, copiii s-au mobilizat foarte bine (în ciuda căldurii ce era afară) şi au cântat cu foarte mare plăcere, sinceritate şi dăruire. Pot să afirm cu certitudine că a fost un concert reuşit! Am fost mândră de copiii noştri :).

Vă mulţumim pentru primire şi vă mărturisim noi, echipa Continental kids, că ne-am simţit binecuvântaţi prin prezenţa fiecărei persoane ce şi-a jertfit din timpul liber pentru a participa în acea seară la programul de închinare.

În Domnul,

Klaudia Muntean.

"...căci Împărăţia cerurilor este a celor ca ei."

Un comentariu:

  1. Ne-am bucurat sa-i vedem pe cei mici slujind inaintea Domnului in cantare. Am vazut ca se pot educa copiii si in zilele noartre sa fie cuminti, disciplinati si mai mult decat atat- sa slujeasca Domnului la un nivel inalt. Va mai asteptam

    RăspundețiȘtergere