marți, 8 noiembrie 2011

Oameni... sarati

Sare... oriunde am auzi despre cuvantul acesta, este imposibil sa nu ne gandim la mancare. Persoanele care gatesc, stiu foarte bine ca orice ciorba, orice garnitura...si orice salata, sau orice trebuie sa treaca prin gura si nu e dulce..are nevoie de sare! Oricat de multe legume ar fii intr-o ciorba, si oricate zarzavaturi intr-o salata..fara sare e nimic.

Tot asa si noi crestinii, trebuie sa fim sare pentru lumea aceasta fara gust. Se paranda oameni talentati, oameni priceputi, oameni chiar intelepti, dar daca nu au in ei un ceva anume pentru a avea putere de a schimba raul din jurul lor in bine…sunt fara gust..oricat de artisti ar fii ei.

Trebuie sa fim sare pentru copiii plictisiti, fara viata, fara gust...trebuie sa le punem o firmitura de sare in sufletul lor, pentru a avea aroma...pentru a avea gust de viata…pentru a avea sansa la viata. [asa cum o mancare fara sare nu are sanse de a fii gustata si savurata de cineva, asa nici copiii sau oamenii fara sare, nu vor fii acceptati in Imparatia Cerurilor].

"Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata, iarasi puterea de a sara? Atunci nu mai este buna la nimic decat sa fie lepadata afara, si calcata in picioare de oameni." [Matei 5:13]

Roxana Pop

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu