miercuri, 18 noiembrie 2009

StArT!


Voci care sa fie auzite, marturii adevarate, ganduri care sa fie cunoscute, amintiri ce merita sa ramana cu si despre tineri sau mai putin tineri, partasii ce se vor dezvoltate, si lucrari pe care le dorim continuate, toate le impachetam intru-un blog pe care il numim ,,Tineri pentru Hristos.” Nu vrem sa furam nici numele, nici lucrarea nimanui, dar asa am simtit noi sa denumim blogul tinerilor din Biserica ,,Betel” Targu Lapus. Daca vrei sa contribui la acest blog, cu un gand, o parere, un material folositor celor din jur, orideunde ai fi, te rugam sa ne scrii la mailto:tineri_betel@yahoo.com. Blogul gazduieste stiri crestine, eseuri, marturii, experinete, poze cu si despre diferite evenimente, dar si alte surprize placute. Credem ca putem sa ne inchinam Domnului si in felul acesta, si sa ne folosim talantii in slujba Lui. Fii alaturi de noi pe acest drum pe care pornim astazi. Doamne ajuta!

Tineri Betel

6 comentarii:

  1. Bun venit în blogosferă dragii! Sper ca în acest blog să se oglindească buna şi sincera lucrare pe care voi o faceţi. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost o seara minunata in prezenta Domnului. Eu m-am bucurat mult.Domnul ISUS sa va binecuvinteze mai departe lucrarea pe care ati inceputo.Sa va dea PUTERE INTELEPCIUNE LUMINA de SUS in TOT CE FACET PENTRU DOMNU.

    RăspundețiȘtergere
  3. APOCALIPSA 21 LAm moderato :APOI AM VAZUT UN CER NOU SI UN PAMANT NOU.FIINDCA CERUL SI PAMANTU DINTAI AU PIERIT SI MAREA NU MAI ERA.SI AM VAZUT SFANTA CETATE ,IERUSALIMUL NOI,COBORAND DIN CER DE LA DUMNEZEU.MIREASA GATITA PENTRU MIRELE.MIREASA GATITA CA O FLOARE,PENTRU MIRELE,PENTRU MIRELE,PREGATITA PENTRU EL.SI AM AUZIT O VOCE CARE A ZIS : IA-TA CORTUL LUI DUMNEZEU CU OAMENII IN CARE EL VA LOCUII.EL VA LOCUII CU AI SAI,SI EI VOR FI AL SAU POPOR.CU EI VA FI IN ETERN PUTERNICUL DUMNEZEU!EL VA STERGE LACRIMILE LOR ,LACRIMILE LOR EL LE VA STERGE,ORICE LACRIMA DIN OCHII LOR EL O VA STERGE! A-LE-LU-IA,A-LE-LU-IA ! BIANCA B.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand andarjite vin ispite pentru-a ma lovi Tu fa mai tare harul care la-ncercare va slavi Prin harul Tau Tu ne dai rabdarea Sa-nvingem ancercarea care ne tine robi aici. SA CITITI MATEI 10;22.CEL MAI IMPORTANT SA FI MANTUIT. DOAMNE AJUTANE PE TOTI. AMIN

    RăspundețiȘtergere
  5. Faptele apostolilor 4:13


    ...au priceput ca fusesera cu Iisus.



    Acasa, la scoala, cu prietenii in parc s-au intr-un mijloc de transport in comun, un crestin se distinge, se difera fata de ceilalti prin limbaj, prin comportament, relatiile lui cu cei din jur.
    Cu siguranta am auzit tineri si nu numai zicand: "Sunt pocait" sau "M-am botezat" si petrecand in compania lui o perioada, iti dai seama si ramai uimit ca cel ce facuse acel afirmatii nu pare sa fie dispus sa intre in discutia care tocmaiai inceput-o despre crestinism sau Biblie, are un limbaj nepotrivit, nu comportament care numai prezenta lui Hristos in acel trup nu dovedeste.
    Cu toate acestea el sustine ca e crestin, botezat, slujeste intr-o biserica si din pacate aceste exemple sunt din ce in ce mai des intalnite.
    In Matei 5:14-16 Domnul Iisus accentueaza faptul ca un crestin adevarat este imposibil sa nu fie recunoscut, in v. 14 acesta este asemanat cu o cetate asezata pe un munte inalt.
    Filipeni 2:14-16 ne indeamna sa ne straduim sa pastram aceasta lumina ridicata intr-o lume in care faradelegea a ajuns la apogeu.
    Domnul Iisus sa ne intareasca sa pastram lumina ridicata, sa fim pentru cei din jur o lumina calauzitoare spre Dumnezeu, spre mantuire.


    Amin.

    RăspundețiȘtergere