vineri, 8 ianuarie 2010

Esti invitat sa ne spui cum ai peTRECUT sarbatorile?


Cum ai sarbatorit Craciunul, noul an, cum au trecut pentru tine aceste sarbatori? Mai frumos ca alta data, mai trist, mai rau, mai bine? Cu ce ai ramas....?

4 comentarii:

  1. Anul asta cu mai putina colinda , mai mult pe langa vatra. Oricum au fost speciale, si pentru faptul ca au fost primele sarbatori cu Bebele. M-am bucurat ca la ora 12 de Anul nou am petrecut cu tinerii( nu cu toti) in rugaciune. Sunt unii care spun: ,, astea-s traditii". Mai bine traditii de astea. Oricum un AN NOU BINECUVANTAT LA TOTI!

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer mi se face paru pe mine ca la gainusa cand aud de CRACIUN pocaitiva mah ... sincer si eu :d ..... orcum cu timpul sarbatoarea nasteri domnului isi pierde din semnificatie si oare dc?? noi o facem ,.. da eu si u ... nu cred k is prea ingusta la minte k am zis asta si daca v am deranjat scuzati-ma

    RăspundețiȘtergere
  3. Craciunul l-am petrecut cu niste prieteni apropriati...am mers si cu colinda si a fost frumos. Anul 2010 ne-am prins in rugaciune...si vreau sa spun ca nu as schimba asta nici pentre cel mai tare foc de artificii. Fie ca 2010 sa fie un an al prosperitatii spirituale si un an in care sa ne apropriem cu toti de Creatorul nostru. Sa fie un an in care tot ce-am facut rau in 2009 sa ramana in urma...aruncate in marea uitarii...iar in acest an sa mergem inainte cu fruntea sus...k doar suntem copiii Lui!

    RăspundețiȘtergere
  4. aceste sarbatori le-am petrecut in familie alaturi de parinti si de socri. Am avut ocazia sa-mi cunosc mai bine "neamul". Am facut o retrospectiva a anului 2009 si am realizat ca a sosit momentul sa recuper multe lucruri pe care le-am pierdut sau le-am lasat in urma.
    E timpul sa ne ridicam in capul oaselor si sa luptam impotriva tuturor ispitelor, sa cautam Al cunoaste mai bine pe Dumnezeu, sa lucram mai mult pt El.

    RăspundețiȘtergere