luni, 25 ianuarie 2010

Ganduri pentru tine...


O lume noua…o lume in care pentru a fi apreciat si cunoscut trebuie sa faci la fel ca si ceilalti, sa adopti un nou stil de viata, un nou stil vestimentar, sa fi in pas cu moda, sa fi la fel ca ei…ca toti ceilalti, care habar nu au ca mai presus de toate acestea este Dumnezeu si ca prin harul Lui suntem ceea ce suntem. El este singurul nostru ajutor si singurul nostru prieten adevarat, care nicicand nu ne va lasa singuri. Trecand prin viata traiesti clipe frumoase, care ai dori sa se repete la nesfarsit, traiesti clipe triste, pentru care ai vrea sa dai timpul innapoi si sa schimbi ceea ce s-a intamplat, dar timpul nu ne asteapta si nu se intoarce, ci noi trecem prin timp. Dumnezeu ne-a creeat pentru a trai pentru El si cu El, dar multi dintre noi nu il luam in seama si ni se par lucrurile lumii mult mai atractive, ni se pare ca Dumnezeu accepta tot ceea ce facem si cand gresim ne iarta. Intradevar Dumnezeu are multa rabdare cu noi, dar noi nu trebuie sa abuzam de acest fapt, si sa facem tot ce ne vine sa facem, pentru ca vom da socoteala pentru orice lucru pe care l-am facut, si atunci o sa ne para rau ca nu am facut ceea ce Dumnezeu ne-a cerut sa facem si ceea ce trebuia sa facem pentru a fi placuti Lui.
Intr-o lume plina de pacat…noi sa incercam sa fim lumini, sa se vada in noi chipurile unor copii de Dumnezeu, schimbati si curatati prin sange sfant, ce a fost varsat la Golgota o data pentru totdeauna. Lumea sa vada in noi un exemplu care sa il urmeze, sa nu ne lasam complesiti de anturajele lumii, ci sa traim pentru El. Anturajul ne influenteaza foarte mult vietile si trebuie sa fim puternici pentru a rezista, pentru a merge inainte. Trebuie sa fim puternici si sa ne rugam pentru a lupta impotriva pacatului, sa mergem inainte fara sa ne uitam la cei din jurul nostru, care poate ne vor privi nu prea bine, deoarece vad in noi ceea ce ei nu cred ca vor putea sa devina vreodata, deoarece sunt scufundati in pacate.
Sa nu uitam, ca la baza tuturor lucrurilor sta Puterea si Slava lui Dumnezeu si ca « din El, prin El si pentru El sunt toate lucrurile ». Doar El este acela care ne poate da o mana de ajutor cand suntem descurajati, cand ne simtim inutili, obositi pe Cale, tristi, inferiori si cand credem ca nimeni si nimic nu ne va mai putea da liniste si pace. Dumnezeu este acela care ne iubeste, drept dovada sta jertfa de la Golgota, Dumnezeu este acela care intervine atunci cand noi il chemam in ajutor. Asadar El este singurul nostru sprijin cand toti cei din jur ne parasesc…
Giurgiu Andrada

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu