joi, 12 august 2010

O mica partasie...

E miercuri, azi ne-am propus ca noi (grupa mare) impreuna cu tinerii, sa facem o iesire pe Lighet, dar vremea nu e prea frumoasa. Ne-am rugat sa fie soare si pana la urma a fost. Acum mingea de aur e pe bolta albastra plina de pasari jucause, iar fluturii multicolori zboara printre florile parfumate a Paradisului.

Ne-am adunat toti in fata cofetariei- la locul stabilit. Acolo ne-am inghesuit in masini si am pornit la drum. Dupa ce am ajuns acolo ne-am dat jos din masina si ne-am rugat ca Domnul sa ne pazeasca de incidente neplacute si vremea sa “tina” cu noi. Dupa rugaciune ne-am impartit pe grupe si am inceput sa trecem de probele propuse de organizatori.

La prima proba a trebuit sa scriem pe un balon versetul de aur al Scripturii. La a doua proba s-a abordat problema prieteniei... sa desenam ce inseamna pentru noi prietenia. La a treia proba a trebuit sa ai imaginatie si cunostinte si Biblice, mai exact ni s-a dat sa facem o sceneta cu o intamplare din Biblie.

Ultima proba a fost destinata increderii unul in celalalt. Un reprezentant din fiecare grupa a fost legat la ochi iar intr-un loc anume era un lighan cu apa unde erau fructe. Coechipierii trebuiau sa il conduca la lighean ajunsi acolo trebuiau sa gaseasca fructul diferit de celelalte iar echipa cu cel mai bun timp castiga.

Destul de infometati dupa acest concurs am inceput sa mancam cu pofta. Apoi satui si fericiti am putut sa continuam diferite jocuri: volei, fotbal, ratele si vanatorii si altele. La sfarsit am si cantat si ne-am rugat.

Deja s-a facut seara, stelele incep sa sclipeasca pe cerul fara nori iar luna sa-si arate puterea- se pare ca e timpul de plecare.

Obositi dar cu zambetul pe fata si ghiozdanul in spate, incetisor plecam spre casa. Aceasta zi a fost uluitoare.

Din partea grupei mari- Ioana Filip 12 ani

Miercuri impreuna cu cativa copii de la grupa mare am organizat o mica iesire, cu scopul de a ne cunoaste mai bine, si chiar de a ne imprietenii unii cu alti. La inceput am crezut ca aceasta iesire nu se va mai putea face din cauza norilor care erau pe cer in dimineata aceea. Domnul a fost de partea noastra si a putut face posibila mica noastra iesire. La ora stabilita am inceput sa ne adunam, si nu dupa putin timp sa pornim spre locul pe care l-am ales.

Odata ajunsi acolo am inceput prin a ne intinde paturile si a face o rugaciune cerand ajutorul Domnului in toate activitatile pe care voiam sa le facem impreuna. Am inceput prin a face echipe a cate patru membri , exceptand o echipa unde au fost doar trei membri deoarece unul dintr-e membri echipei s-a hotarat sa faca parte din juriu.

Dupa formarea echipelor a venit si momentul de a ne alege un lider de echipa, si in final am hotarat sa incepem prima proba din cele patru probe hotarate de organizatori. La sfarsitul ultimei probe am lasat juriul sa stabileasca echipa invingatoare, in timp ce noi jucam “ratele si vanatorii” impreuna.

Intr-un final a venit si decizia juriului, dar spre surprinderea noastra toate cele patru echipe au fost castigatoare fiecare avand cate o proba castigata. Dupa ce ne-am mai jucat noi tot felul de jocuri a venit si momentul in care am mancat cate un sandwich si am baut un pahar de suc.La finalul acestei minunate iesiri am facut o rugaciune multumindu-i Domnului ca a fost cu noi iar dupa acesta rugaciune am si cantat spre slava lui Dumnezeu si totul a fost minunat.

Din partea tinerilor-Ionut Cozma 16 ani


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu