vineri, 27 august 2010

Crestin de 1 leu intr-o lume de 2 lei ....

...asa s-ar putea denumi tot ceea ce reprezinta crestinii creati de sistemele noastre religioase si nu de Cuvantul Lui Dumnezeu(in conlucrare cu Duhul Sfant). Deformarea Adevarurilor Scripturistice duce tot mai mult, ca niciodata parca, la o deformare a capacitatii de intelegere a Cuvantului lui Dumnezeu, respectiv la o intelegere deformata a lui Dumnezeu. Usuratatea cu care sunt prezentate principiile Scripturale naste oameni usuratici in ceea ce inseamna implinirea Cuvantului lui Dumnezeu, si astfel se nasc oameni handicapati spiritual, care inteleg superficial voia lui Dumnezeu si care vor ajunge in Iad, desi drumul lor spre Iad este pavat de Biserici cu "iluzii spirituale, locuri cu verdeata etc. " Ne inselam crezand ca Dumnezeu e un Dumnezeu superficial. Cand auzim predicandu-se Cuvantul, si numai Cuvantul, ne lamentam cu expresii de genu " Lasa frate ca nu-i chiar asa ..., doar nu ii Dumnezeu chiar asa de exclusivist, El ii bun, ii Dragoste ... " si uite asa ne ducem in Iad... singurii dintre toti oamenii ...noi, "crestinii", intram in Iad cu fruntea sus. Eu si cred ca si altii s-au saturat de "ecumenismu' asta spiritual" care naste sperante false. Trist e ca mare parte din bisericile evanghelice incep sa se alinieze si ele acestui curent de acceptare... care zice: "Doar toti avem acelasi Dumnezeu". Numai ca... spre nenorocirea noastra Dumnezeu e de alta parere:
1 Corinteni 6:9 Nu stiti ca cei nedrepti nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu? Nu va inselati in privinta aceasta: nici curvarii, nici inchinatorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomitii, 10 nici hotii, nici cei lacomi, nici betivii, nici defaimatorii, nici raparetii nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu. 11 Si asa erati unii din voi! Dar ati fost spalati, ati fost sfintiti, ati fost socotiti neprihaniti, in Numele Domnului Isus Hristos, si prin Duhul Dumnezeului nostru.

Pacat ...am inceput asa de bine, numai ca ....sfarsitul lauda inceputul. Am inceput sa am indoieli cu privire la toate cultele, deoarece tot mai mult ne adancim in superficialitate. Suntem corigenti, asta-i ideea, si m-as mira sa ne mai ridicam ....urmeaza repetentia. De aici nu ne mai scapa nimeni... pacat ca devenim tot mai atei in traire, desi buzele noastre pline de mandrie afirma inconstient: "Suntem crestini !"

Ar ramane totusi ceva de facut... sa punem mana pe Scriptura si sa o studiem in fiecare zi, sa ne umplem capul cu studii si predici, sa memoram versete, si avand aceste lucruri in minte sa incepem sa traim cum a trait ISUS. Sa predicam oamenilor cu viata noastra si sa ii chemam la Hristos nu la Penticostali, Baptisti, Ortodocsi, Catolici...etc.

Traind asa, cand va veni El...ne va lua acasa: " Iata, in adevar, ce va spunem, prin Cuvantul Domnului: noi cei vii, care vom ramane pana la venirea Domnului nu vom lua-o inaintea celor adormiti. Caci insusi Domnul, cu un strigat, cu glasul unui arhanghel si cu trambita lui Dumnezeu, Se va pogori din cer, si intai vor invia cei morti in Hristos. Apoi, noi cei vii, care vom fi ramas, vom fi rapiti toti impreuna cu ei, in nori, ca sa intampinam pe Domnul in vazduh; si astfel, vom fi totdeauna cu Domnul. 1 Tesaloniceni 4:15:17



Calin Vlasin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu