miercuri, 4 august 2010

Viata

Dragoste, suferinta, bucurii, rasate de copii, zambete angelice, catedrala de verdeata ar fi doar cateva cuvine prin care as putea da suflare cuvantului viata. Sunt cateva cuvinte care descriu cadoul de pret care ni l-a dat Tatal nostru.

E greu sa intelegi cum multi oameni nu primesc acest dar -refuza sa traiasca cu adevarat…fie isi iau viata, fie nu traiesc dupa scopul pe care ni l-a dat Dumnezeu pe acest pamant.

Toti avem un scop in viata, dar il vedem cu adevarat atunci cand in jurul nostru o ceata densa (pacat, placerea de-o clipa, mandrie...)ne intuneca zarea? Avem puterea de a ne ridica si a duce lumina in intuneric? Dumnezeu asteapta un raspuns, El vrea o generatie schimbata.

Cu totii am vrea schimbari in lumea aceasta, dar schimbarea trebuie sa inceapa in noi, cu noi si intre noi.

Viata...viata iti da posibilitatea sa te pregatesti.

Dumnezeu ne da ocazia fiecaruia sa alegem pentru ce ne pregatim...viata vesnica- diamant intre spini, ar fi un termen prea mic de comparatie care sa exprime viata de acum fata de cea vesnica sau iadul- roada umblarii tale pe pamant fara Dumnezeu.

Increderea neclintita in Domnul face viata asemenea unui soare care se ridica deasupra norilor negrii, lasand lumina, pace, bucurie in viata fiecaruia.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu